Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

01. 03. 2015. 09:11 >> 09:08
3

UBICA GA ČEKAO?

Objavljen snimak ubistva Nemcova

Ubistvo Borisa Nemcova, koje desilo se u petak na mostu u centru Moskve, zabilježeno je nadzornom kamerom udaljenom nekoliko stotina metara.

Video niske rezolucije nagovještava da je ubica vodećeg ruskog opozicionara i kritičara predsjednika Vladimira Putina sačekao na mostu.

Kamera prati saobraćaj na mostu Bolšoj Moskovreckij u blizini Kremlja, a kvalitet snimka dovoljno je dobar samo da se razaznaju automobili, dok se ljudske figure teško mogu prepoznati. Ipak, s obzirom na poznato vrijeme napada, istražitelji su uspjeli identifikovati Nemcova i napadača.

Ubistvo se desilo kada su Nemcov i njegova prijateljica, navodno model Ana Durickaja, bili sakriveni od oka kamere zbog nadolazećeg kamiona za čišćenje ulica.

Ubrzo se vidi ljudska figura koja trči preko ceste i ulazi u automobil koji ga je očigledno sačekao.


Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније