Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

06. 04. 2015. 19:45 >> 19:38

"NIJESAM UBIO NEMCOVA"

Bahajevu produžen pritvor

Sud u Moskvi odlučio je da produži pritvor do 28. aprila Kamzatu Bahajevu, osumnjičenom za ubistvo ruskog opozicionara Borisa Nemcova, koji negira da je počinio zločin.

Istražitelji su ocijenili da je svjedočenje drugog osumnjičenog Zaura Dadajeva dokaz da je Bahajev umiješan u zločin, javlja agencija Itar Tas.

"Nijesam učestvovao u zločinu i ne znam ništa o tome. Nikada nisam učinio ništa nezakonito. Ime Njemcova sam prvi put čuo 8. marta kada sam uhapšen", rekao je Bahajev istražnom sudiji.

Njegov advokat tvrdi da ima i alibi, kao i da istražitelji nijesu predstavili dokaze koji bi teretili Bahajeva. Istražitelji veruju da je Dadajev ubio Nemcova 27. februara, a da su njegovi pomagači u izvršenju zločina takođe Čeceni - Bahajev, Šadid Gubašev i Tamerlan Eskerharov.

Dadajev je prošle nedelje na sudu u Moskvi rekao da su ga tukli i primorali da prizna ubistvo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније