Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

26. 04. 2013. 00:03 >> 00:14

EVROLIGA

Navaro odveo Barsu u London

Kad god je teško, kad se lomi utakmica, bilo kući ili u gostima, Huana Karlos Navaro je tu, da svom timu donese pobjedu. Omaleni majstor tradiciju nije iznevjerio ni u petom duelu sa Panatinaikosom, jer je Barsa igrala po njegovim notama, slavila 64:53 i otišla na fajnal-for koji se igra u Londonu.

 

Od samog starta domaćin je počeo da diktira ritam, a veliki problem za"zelene"desio se već u petom minutu igre, kada je Dijamantidis morao na klupu zbog tri faula.

Već u sedmom minutu meča Barsa je vodila20:10, da bi trojkom Uertasa otišla i na velikih 28:14. Potom se razigrao, pa je španski tim stvorio prednost od 37:18, ali se PAO do poluvremena trgnuo i uspio djelimično da ublaži zaostatak - 44:33.

Pred posljednjih 10 minuta igre, PAO je prišao na -8, ali je fantastični  Navaro još jednom preuzeo stvari u svoje ruke i odveo Barsu na komotnih 56:45. Do samog kraja "Blaugrana“ je rutinski odradila posao do konačnih 64:53.

Barsu su do ključne pobjede predvodili Huan Karlos Navaro, sa 15 poena i Marselinjo Uertas, koji je meč završio sa 10 poena. U redovima grčkog tima istakao se Stefon Lazme, koji se zaustavio na 16 poena.

Posljednji, četvrti učesnik fajnal-for, biće odlučen poslije petog meča u seriji Olimpijakos - Anadolu Efes.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније