Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

01. 02. 2016. 23:33 >> 23:19

PREGOVORI U TOKU

De Jong blizu LA Galaksija

Uprava Milana pregovara sa Los Anđeles Galaksijem oko transfera fudbalera Najdžela de Jonga u taj američki klub.

Holandski fudbaler je od septembra odigrao samo jednu prvenstvenu utakmicu za Milan i mediji spekulišu da će napustiti San Siro.

Izvršni direktor Milana Adrijano Galijani rekao je italijanskoj televiziji Medijaset da bi dogovor oko transfera 31-godišnjeg fudbalera uskoro mogao da bude postignut.

"Pregovori sa Los Anđeles Galaksijem oko De Jonga su u toku, ali stvar će biti riješena kada ugovori budu razmijenjeni", rekao je Galijani i dodao da Milan neće dovoditi nove igrače.

"Apsolutno ne. Ako pogledate koliko igrača imamo u ekipi vidjećete da smo brojčano pokrili svaku poziciju", naveo je Galijani.

On je rekao i da je prošle nedjelje propao transfer Luiza Adrijana u jedan kineski klub, ali da bi pregovori mogli da budu nastavljeni, pošto prelazni rok u Kini traje do kraja februara.

"Za sada nema ništa novo. Prelazni rok u Kini je otvoren do 26. februara, ali ne znam šta će biti", rekao je Galijani.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније