Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

19. 05. 2013. 16:58 >> 16:58

ŽELI U FRANCUSKU

Tevez: Lako ću se dogovoriti sa Leonardom

Fudbaler Mančester Sitija Karlos Tevez zainteresovan je za prelazak u francuske klubove PSŽ i Monako, iako ima još godinu dana ugovora sa engleskim klubom.

"Mislim da je Pari Sen Žermen prošle godine bio zainteresovan za mene. Razgovarali smo sa Leonardom, ali nijesmo postigli dogovor. Ipak, to je zanimljiva mogućnost. Francuski šampionat se brzo mijenja i napreduje", rekao je Teves.

Tevez je bio u lošim odnosima sa trenerom Robertom Manćinijem, a i nije uspio u potpunosti da se uklopi u Sitiju.

"Ako me Leonardo pozove, neće biti problema. Ako se dogovorimo, zašto da ne odem u Francsku? Takođe, Monako je jedan od većih klubova u Francuskoj i dobro poznajem trenera Klaudija Ranijerija. Ali, srećan sam u Sitiju, imam još godinu dana do isteka ugovora", dodao je argentinski fudbaler.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније