Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Anadolija ]

29. 05. 2016. 10:48 >> 11:05

TITULU REALA

U Madridu slavili do zore

Na ulicama Madrida se do ranih jutarnjih sati proslavljala 11. titula Lige šampiona koju je Real Madrid sinoć osvojio boljim izvođenjem jedanaesteraca, a pobjeda je tim draža jer je u finalu savladan najljući gradski rival Atletiko.

 

Finale LŠ sinoć je odigrano u Milanu, a ekipa Reala je kasno sinoć doputovala u Madrid, gdje ih je dočekalo nekoliko hiljada navijača.

Slavilo se na centralnom madridskom Trgu Sibeles, gdje su hiljade navijača skoro osam sati čekale igrače i trofej LŠ. Kulminacija slavlja nastupila je kada je autobus sa igračima i rukovodstvom Real Madrida stigao na Trg.

Uprkos prohladnom vremenu i kiši, igrači su ispoštovali navijače i stigli na Trg, no, slavlje povodom osvajanja novog evropskog trofeja će biti nastavljeno i večeras.

Za večeras u 21 sati i 30 minuta po lokalnom vremenu najavljeno je novo slavlje i defile igrača sa peharom na specijalnom autobusu sa otvorenom platformom. Defile će završiti slavljem na stadionu Santjago Bernabeu.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније