Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

22. 05. 2013. 21:01 >> 21:01

NOVI IZAZOV

Petrov od ljeta radi sa juniorima Vile

Bivši kapiten Aston Vile Stilijan Petrov od ljeta će raditi kao jedan od trenera u tom klubu. Bugarski fudbaler nije se vraćao na teren od kada mu je prošlog marta otkrivena akutna leukemija.

Petrov je postao simbol borbe protiv te bolesti u Premijer ligi, a na svakoj utakmici Vile u 19. minutu čitav stadion ga pozdravlja aplauzom.

Njegov novi zadatak biće da asistira treneru Vilinih juniora Gordonu Kauansu, legendi Vile iz doba osvajanja titule prvaka Evrope.

“Uzbuđen sam zbog novog izazova u karijeri i zahvalan klubu i menadžeru, jer su mi omogućili da ostanem u ovom klubu, što smatram privilegijom. U narednim mjesecima učiću da bih polagao trenerske ispite, i jedva čekam da radim sa Gordonom Kauansom, istinskom Vilinom legendom, koju poznajem dobro i veoma poštujem. Siguran sam da svojim iskustvom mogu da pomognem Gordonu, a mladićima mogu da pomognem da budu bolji igrači i bolji ljudi”, izjavio je Petrov.

Petrov je rođen u gradiću Montana, nedaleko od granice sa Srbijom, Petrov je brzo pokazao talenat i ostvario dobre rezultate sa ekipom CSKA (titula i 2 kupa), prije nego što se preselio u Seltik. Pod vođstvom Martina O’Nila on je sa „zeleno-bijelima“ osvojio 4 titule, 3 Liga kupa i 3 SFA kupa. U Vilu je stigao 2006, da se pridruži O’Nilu, a u ljeto je preuzeo kapitensku traku birmingemskog kluba.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније