Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: O.Z.

23. 07. 2016. 13:50 >> 18:59
1

PROŠAO PREGLEDE

Skaj: Iguain u Juventusu za 95 miliona

Argentinski napadač Gonzalo Iguain napustio je Napoli i potpisao za Juventus, javlja italijanski "Skaj sport".

Šampion Italije odlučio je da aktvira otkupnu klauzulu od 95 miliona eura i angažuje sjajnog golgetera.

Kako se navodi "Skaj Sport", Iguain je u petak veče obavio ljekarske preglede i potpisao četvorogodišnji ugovor vrijedan 7,5 miliona eura po sezoni.

Juventus se obavezao da Napoliju plati u dvije rate, a vjerovatno će to podmiriti novcem kojeg će dobiti od Mančester junajteda za Pola Pogbu.

Ovih dana se mnogo spekulisalo o tome da li će najbolji strelac Serije A napustiti Napoli i pojačati "Staru damu", a još se čekaju potvrde ili demanti dva kluba.

Ako je informacija tačna Iguain će nadmašiti transfer Kristijana Ronalda iz Junajteda u Real, koji je bio vrijedan 94 miliouna eura.

Najbolji strijelac italijanskog šampionata karijeru je počeo u River Plati, 2006. je prešao u Real Madrid za koiji je igrao sedam godina i postigao 121 gol, dok je za Napoli odigrao 146 mečeva i 91 put bio strijelac, a naročito je bio impresivan prethodne sezone - odigrao je 42 utakmice, a čak 38 puta matirao suparničke golmane.

Za Argentinu je nastupio 62 puta i postigao 30 pogodaka.

Juventus je ovoga ljeta već angažovao pet igrača. Iz Rome je stigao Miralem Pjanić, iz zagrebačkog Dinama Marko Pjaca, iz Marseja Mario Lemina, iz Barselone Dani Alveš, a iz minhenskog Bajerna Mehdi Benatija.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније