Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

02. 06. 2013. 19:31 >> 19:31

U SUZAMA

Valeron se oprostio od La Korunje

Sa završetkom španskog prvenstva, završila se je još jedna legendarna fudbalska era - Huan Karlos Valeron odigrao je posljednji meč za Deportivo La Korunju.

Nažalost, legendarni Španac nije mogao da se sa uspjehom oprosti od "Riazora", jer je njegov Deportivo zbog poraza od Sosijedada ispao iz Primere.

Tim koji je početkom vijeka, pet sezona u nizu igrao u Ligi šampiona, drugi put u četiri godine je završio u nižem rangu.

To je najteže palo 37-godišnjem Valeronu, koji je 13 godina nosio dres tima iz Galicije.

"Mislim da je vrijeme da zatvorim krug u La Korunji, a to radim sa velikim bolom zbog situacije, poslije teške noći koju smo imali. Odluku sam donio prije nekoliko nedjelja. Imao sam želju da je saopštim u drugačijoj situaciji, da smo obezbijedili opstanak", rekao je Valeron.

Bivši španski reprezentativac je istakao da se neće penzionisati.

"Odlučiću u nedjeljama koje dolaze. Ovo nije penzionisanje, samo je moje vrijeme u Deportivu završeno. Razlog je jednostavan, proveo sam mnogo godina ovdje, dostigao sam litim svoje snage noseći veliku odgovornost. Moram da stanem, da se odmorim i vidim šta će se dogoditi u budućnosti", rekao je Valeron.

Odigrao je 422 utakmice za Deportivo La Korunju i postigao 32 gola. Skoro 90 utakmica odigrao je za Atletiko Madrid, a prethodno je bio član Majorke i rodnog Las Palmasa u kojem je počeo karijeru 1994. godine.

Valeron je 46 puta bio reprezentativac Španije za koju je postigao pet golova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније