Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

05. 06. 2013. 14:55 >> 14:58

ČEKA TRANSFER

Levandovski: Da odem, najbolje za sve

Napadač Borusije iz Dortmunda Robert Levandovski (24) izjavio je njemačkim medijima da je najbolje za sve da on napusti klub tokom ljetnjeg prelaznog roka. On ima ugovor na "Signal Iduna Parku" do juna naredne godine, ali je istakao da bi već ovog ljeta želio da promijeni sredinu.

"Iskreno, očekujem da tokom ljeta ostvarim transfer u klub iz svojih snova. Još uvjek ne znam gdje, ima interesenata. Moram da priznam da je Borusija fantastičan klub, toliko toga je uradila za mene u prethodne tri sezone, ali mislim da je ovako najbolje za sve", rekao je Levandovski za "Sport Bild".

"Dortmund je fantastičan klub koji će zauvjek imati posebno mjesto u mom srcu. Ipak, potreban mi je novi izazov", dodao je Poljak.

Robert Levandovski je postigao 24 gola na 31 utakmici u Bundesligi ove sezone, a bio je jedan od najzaslužnijih fudbalera za plasman tog tima u finale Lige šampiona.

Spekulacije o 'klubu iz snova' svode se na jedno ime – Bajern Minhen. Upravo je u kombinaciji sa bavarskim klubom i najviše spekulacija, čak je i agent samog Levandovskog nagovještavao da bi upravo Bajern mogao da bude naredna stanica sjajnog napadača.

Ipak, Mančester Junajted se sigurno nada drugačijem izboru...

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније