Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R. [ Beta ]

13. 01. 2017. 23:42 >> 23:18

MURINJO PORUČIO

Ponuda za Depaja daleko od razumne

Fudbalski klub Mančester junajted odbio je danas ponudu Liona za igrača Memfisa Depaja, a trener Žoze Murinjo naveo je da je ponuda "daleko od razumne".

Depaj je u junu 2015, iz PSV Ajndhovena došao u Mančester junajted za tadašnjih 48 miliona dolara, ali nije uspio da se izbori za mjesto u prvom timu.

Otkako je trener Žoze Murinjo preuzeo ekipu 22-godišnji Depaj je bio starter samo u jednoj utakmici, u Liga kupu.

"Ponuda koju smo dobili za nas je daleko od razumne. On je trenutno naš igrač i ako se na kraju mjeseca ništa ne dogodi, on će biti jedna od opcija u našem timu", rekao je Murinjo.

Junajted i Lion se u svojim prvenstvima bore za mjesto u Ligi šampiona. Lion je trenutno četvrti na tabeli sa pet bodova zaostatka za Pari Sen Žermenom koji se nalazi na trećem mjestu, koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Junajted je šesti na tabeli sa tri boda zaostatka za četvrtoplasiranim gradskim rivalom Sitijem.

"Za to (transfer) je potrebno vrijeme, razgovori, pošto kupovina igrača nije laka. Memfis Depaj je moj prioritet. On je moćan igrač, snažan, sposoban da postigne golove, asistira i dobar je prilikom izvođenja slobodnih udaraca", rekao je trener Liona Bruno Ženesio.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније