Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: S.V. [ Beta ]

23. 01. 2017. 19:06 >> 18:42

SREĆAN NA "OLD TRAFORDU"

Runi želi da ostane u Junajtedu

Najbolji strijelac u istoriji Mančester junajteda Vejn Runi rekao je danas da ostaje posvećen tom fudbalskom klubu, uprkos maloj minutaži i ponudama bogatih kineskih klubova.

Runi je u subotu postgao gol protiv Stouka (1:1) i sa 250 golova postao najbolji strijelac u istoriji Mančester junajteda. Iza njega ostao je legendarni Bobi Čarlton sa 249.

Runi je izgubio mjesto u prvom timu otkako je ekipu preuzeo trener Žoze Murinjo.

Murinjo je rekao da ne bi spriječio Runija da prihvati unosnu ponudu iz Kine, ali je 31-godišnji napadač rekao da želi da ostane na Old Trafordu.

"Posvećen sam. U ovom klubu sam dugo. Fudbal je čudna igra, svašta može da se dogodi i stvari se brzo mijenjaju, ali srećan sam u Mančester junajtedu. Naravno, kao što sam i ranije rekao, želim da igram više", rekao je Runi za Skaj Sports.

"Srećan sam, dobro se osjećam i mislim da imam godinu ugovora, uz opciju na još godinu dana. Vidjećemo šta će se dogoditi poslije toga", dodao je Runi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније