Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R. [ Beta ]

23. 02. 2017. 11:15 >> 10:50

PREGOVARA O TRANSFERU

Runijev agent u Kini

Agent fudbalera Mančester junajteda, Vejna Runija, nalazi se u Kini gdje pokušava da obezbijedi ugovor najboljem strijelcu u istoriji Junajteda, prenijeli su danas britanski mediji.

Agent Pol Stretford nalazi se u Kini, ali nema garancija da će postići dogovor o transferu prije nego što se završi prelazni rok u toj zemlji, 28. februara.

Kako je prenio BBC, činjenica da je Stretford u Kini, jasno pokazuje da trener Junajteda Žoze Murinjo pušta Runija da ode sa Old Traforda. Ako 31-godišnji Runi ne napusti klub ovog mjeseca, gotovo sigurno će otići na ljeto.

Kapiten Engleske je izgubio mjesto u prvom timu otkako je Murinjo preuzeo Junajted. On je od 17. decembra bio starter u samo tri utakmice, a nedavno je rekao da osim Junajteda i Evertona neće igrati ni za jedan drugi klub u Engleskoj.

Runi je upoznat sa interesovanjem pojedinih kineskih klubova, ali ne zna sa kojima pregovara njegov agent.

Mediji su naveli da se radi o Peking Guanu, ali izvor BBC naveo je da taj klub nije zainteresovan za Runija. Zbog ograničenog broja stranaca u ekipi, vjerovatnije opcije za Runija su Đangsu Suning i Tjencin.

Trener Tjencina, Fabio Kanavaro rekao je, međutim, da pregovori o dolasku Runija nijesu napredovali.

Runi je ranije izjavio da želi da ostane u klubu dok mu ne istekne ugovor 2019. godine, ali bi zbog male minutaže mogao da promijeni odluku.

On je 2004. kao 18-godišnjak došao u Mančester junajted, a do sada je odigrao 549 utakmica i postigao rekordnih 250 golova. Osvojio je pet šampionskih titula, Ligu šampiona, svjetsko klupsko prvenstvo, četiri Komjuniti Šilda, dva Liga kupa i FA kup.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније