Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R. [ Beta ]

15. 04. 2017. 16:09 >> 15:42

ZBOG OBJAVA

Everton zabranio Sanu pristup stadionu

Fudbalski klub Everton zabranio je danas novinama San pristup stadionu Gudison park, trening centru i "svim oblastima gdje klub posluje", nakon što je taj list objavio "užasne" navode o Rosu Barkliju i građanima Liverpula.

Novinar Sana Kelvin Mekenzi juče je objavio tekst u kom je Barklija, čiji je đed rođen u Nigeriji, uporedio sa gorilom. On je takođe napisao da su osobe u Liverpulu koje zarađuju slično kao Barkli obično "dileri droge".

Everton je saopštio da "napadi na grad, zajednicu i građane nijesu prihvatljivi", dok je liverpulska policija saopštila da istražuje da li u tekstu Mekenzija ima i "rasističkog zločina".

San se u saopštenju izvinio i naveo da u tom mediju "nijesu bili upućeni u Barklijevo porijeklo". Mekenzi je u ličnom saopštenju naveo da kolumna nije rasistička.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније