Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta; Objavio: B.V. ]

19. 04. 2017. 09:10 >> 08:47
4

ANČELOTI TRAŽI

Hitno uvesti video tehnologiju

Trener fudbalera Bajern Minhena Karlo Ančeloti rekao je poslije eliminacije njegovog tima u četvrtfinalu Lige šampiona od Real Madrida da je došlo vrijeme da se u to takmičenje uvede video tehnologija ponovljenih snimaka (VAR).

"Ne mislim da je Real bilo kako uticao na sudije. Oni jednostavno nijesu dorasli zadatku. Nikada nijesam podržavao uvođenje video tehnologije, ali moram priznati da je sada neophodna", rekao je Ančeloti posle utakmice.

Real je ukupnom pobedom od 6:3 nad Bajernom izborio plasman polufinale Lige šampiona, ali je revanš meč (4:2) obilježio arbitar Viktor Kašai i njegovi pomoćnici.

Kašai je prvo u 84. minutu preoštro isključio Artuta Vidala, iako je Čileanac startovao na loptu, a potom linijske sudije nijesu svirale ofsajde Krisitjana Ronalda kod drugog i trećeg gola koji su bili uočljivi na usporenim snimcima.

"Jednostavno polufinalista ne smije biti tako direktno određen. Pričao sam sa (Zinedinom) Zidanom poslije utakmice i složili smo se da je suđenje bilo loše. Takvo suđenje ne bi smjelo da se dešava u ovom takmičenju na ovom nivou. Nadam se da će VAR uskoro biti uveden", rekao je Ančeloti.

On je dodao da je revanš meč bio "perfektan", kao i da je ponosan na svoje igrače.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније