Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

30. 06. 2013. 17:05 >> 17:05

MOŽDA BUDE JOŠ

Policija uhapsila 15 navijača CSKA

Bugarska policija uhapsila je 15 osoba zbog napada na zgradu nacionalnog Fudbalskog saveza, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Bugarske.

Navijači fudbalskog kluba CSKA iz Sofije juče su bakljama i kamenicama gađali zgradu Fudbalskog saveza u Sofiji i uz to napali fotoreportera koji je to pokušao da slika.

“Do sada je uhapšeno 15 osoba. Još saslušavamo izgrednike, nakon čega ćemo utvrditi da li će neko od njih biti optužen“,  rekao je sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslova Svetlozar Lazarov, prenijeli su bugarski mediji.

Lazarov je dodao da se planiraju nova hapšenja, kao i da je policija pravovremenom reakcijom spriječila navijače da zapale zgradu Fudbalskog saveza.

“Policija je spriječila ozbiljnije incidente. Kada su stigli, neki navijači su ušli u zgradu, upalili baklje i pokušali da zapale namještaj i opremu“, rekao je Lazarov.

Navijači CSKA optužuju nacionalni fudbalski savez da ne dozvoljava osvajaču 31 šampionske titule, spajanje sa drugim klubom. Ukoliko ne uspije da se spoji s nekim drugim prvoligaškim klubom, CSKA će zbog velikih dugova u predstojećoj sezoni, biti prinuđen da igra u amaterskoj ligi. Uprava kluba osudila je nerede svojih navijača.

“Sigurni smo da se milioni navijača CSKA u Bugarskoj ne dive takvom ponašanju. CSKA je dokazao da može da gradi, a ne da uništava. Uprava kluba nije umiješana u vandalizam i napad na zgradu Fudbalskog saveza“,  navodi se u saopštenju.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније