Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R. [ sportklub.rs ]

15. 02. 2018. 23:32 >> 23:35

ŠESNAESTINA FINALA LE

Partizan remizirao, Atletiko ubjedljiv

Fudbaleri Partizana i Viktorije Plzenj odigrali su neriješeno (1:1) u Beogradu u prvoj utakmici 1/16 finala Lige Evrope.

Crno-bijeli su u većem dijelu utakmice bili bolji rival, pogotovo u prvom poluvremenu, ali 15 minuta ofanzivne igre gostiju iz Češke bilo je dovoljno da Viktorija dođe do povoljnog rezultata pred revanš 22. februara u Plzenju.

Partizan je poveo Leandrea Tavambe u 58. minutu, a konačan rezultat postavio je Radim Ržeznik u 81. minutu.

Revanš je 22. februara u Plzenju.

Fudbaleri Atletiko Madrida pobijedili su Kopenhagen na gostovanju poslije preokreta 4:1 i tim trijumfom došli nadomak plasmana u osminu finala Lige Evrope.

Nije dobro počelo po Madriđane, pošto je Fišer u 15. minutu doveo Kopenhagen u vođstvo. Ipak, brzo su se trgli gostujući igrači i preko Nigesa u 21. i Gameira u 37. preokrenuli. U nastavku su Jorgandžije uspostavile kontrolu nad mečom i do kraja još dva puta pogađali mrežu Danaca. Najprije je Grizman u 71. povisio na 3:1, da bi konačan rezultat postavio Vitolo šest minuta kasnije.

Odličan rezultat na strani napravio je i njemački Lajpcig, koji je u Italiji savladao Napoli 3:1, u jednom od derbija ove faze takmičenja.

Poslije 45 minuta bez golova, Napolitanci su došli u vođstvo preko Unasa u 52. minutu. Međutim, nije bilo potrebno mnogo vremena Njemcima da meč okrenu u svoju korist. Verner je u 61. poravnao na 1:1, Bruma je golom u 74. doveo Bikove do vođstva, a konačan rezultat postavio je novim golom Verner u 90+3. 

Francuski Lion sa dva gola prednosti putuje na revanš protiv Viljareala, pošto je slavio 3:1. I u ovom duelu svi golovi su viđen u drugom poluvremenu. Ndombele i Fekir su pogocima u 46. i 49. donijeli brzu prednost domaćima, Fornals je u 63. smanjio na 2:1, da bi Depaj bio strijelac u 82, samo devet minuta pošto je ušao u igru.

Trijumfe na domaćem terenu ostvarili su Steaua protiv Lacija i Seltik protiv Zenita. Oba meča su završena 1:0, dok je jedini neriješeni rezultat viđen između AEK i kijevskog Dinama - 1:1.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније