Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

18. 03. 2018. 21:46 >> 21:43

KEITA I VERNER SRUŠILI BAVARCE

Prva pobjeda Lajpciga nad Bajernom u Bundesligi

Fudbaleri Lajpciga pobijedili su večeras na svom terenu Bajern iz Minhena sa 2:1, u utakmici 27. kola Bundeslige, i nanijeli mu tako tek treći poraz u sezoni.

Šampion Njemačke poveo je u 12. minutu golom Sandra Vagnera, a izjednačio je Nabi Keita u 35. minutu. Prvu pobjedu Lajpcigu nad Bajernom u istoriji Bundeslige donio je Timo Verner golom u 53. minutu.

Bajern je prvi na tabeli sa 66 bodova i titulu bi mogao da odbrani u narednoj utakmici, u velikom derbiju protiv Borusije iz Dortmunda.

Lajpcig zauzima šesto mjesto na tabeli sa 43 boda.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније