Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

21. 02. 2013. 16:54 >> 16:50

PORUKA BIVŠEG ASA

Desai: Podsjetilo me na Atinu 1994.

Legendardni defanzivac Milana Marsel Desai kaže da ga je pobjeda Milana nad Barselonom podsjetila na duel ta dva tima u finalu Lige šampiona 1994. godine.

Nekadašnji štoper "rosonera" sa Milanom je 1994. osvojio titulu evropskog šampiona, upravo protiv Barselone.


"Moram da kažem hvala treneru Milana Masimilijanu Alegriju koji je uradio ogroman, fantastičan posao, pogotovo na polju discipline ekipe. Igrači Milana su pokazali karakter i podsjetili me na 1994. godinu i naš trijumf u Atini", kazao je Desai italijanskim medijima. 

Francuz je pohvalio i igru iskusnog veziste Masima Ambrosinija, koji je, po njegovim riječima, odigrao "kapitenski".

Pomenuto finale Lige šampiona iz 1994. godine, osim po ubjedljivom trijumfu "rosonera", ostalo je upamćeno i po jednom od najljepših golova u novijoj istoriji ovog takmičenja, koji je postigao Dejan Savićević kada je lob udarcem savladao Andonija Zubizaretu. Strijelci preostalih golova za Milan bili su upravo Desai i Danijele Masaro dva puta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније