Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V. [ Beta ]

23. 05. 2022. 12:38 >> 12:36

KAPITEN PRODUŽIO UGOVOR

Manuel Nojer ostaje u Bajernu do 2024.

Golman Bajerna iz Minhena Manuel Nojer produžio je danas ugovor sa tim fudbalskim klubom do 30. juna 2024. godine.

Nojer je u Bajern stigao 2011. iz Šalkea, a kapiten tima je od 2017. 

"Nojer je najbolji golman na svijetu i već godinama postavlja standarde. Ogromno je dostignuće ostati na vrhunskom nivou u tako dugom periodu", rekao je generalni direktor Bajerna Oliver Kan.  

Sportski direktor kluba Hasan Salihamidžić je rekao da su u klubu srećni zbog novog ugovora Nojera i istakao da vjeruje da će 36-godišnji golman nastaviti da igra veliku ulogu u ostvarivanju ciljeva kluba.

Nojer je za Bajern odigrao 472 utakmice i osvojio deset titula prvaka Njemačke, pet trofeja u nacionalnom kupu i šest u Superkupu Njemačke. Takođe, po dva puta je podizao pehar Lige šampiona, Svjetskog klupskog prvenstva i Superkupa Evrope.

"Veoma sam srećan što se moj put u Bajernu nastavlja. Ponovo ćemo imati dobar tim sa kojim ćemo moći da se borimo za sve trofeje. Kao golman i kapiten tima želim da budem stub i podrška u narednim ciljevima", rekao je Nojer, prenosi klub.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније