Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

M.M.Lj. [ Beta ]

29. 05. 2022. 08:15 >> 08:13
1

KURTOA

"Trofej za one koji me nijesu dovoljno poštovali"

Golman Real Madrida Tibo Kurtoa rekao je da mu je bio potreban trofej u Ligi šampiona kako bi ga ljudi više poštovali i da je ponosan što je mogao da pomogne ekipi da pobijedi Liverpul u finalu.

"Rekao sam juče na konferenciji za novinare da kad god Madrid igra u finalu - pobijedi i ja sam na dobroj strani istorije. Vidio sam mnogo tvitova u kojima su govorili da ću danas biti ponižen, a bilo je suprotno. Bila mi je potrebna pobjeda u finalu u karijeri, za sav naporan rad, da zaradim poštovanje, pošto ga nemam dovoljno, pogotovo u Engleskoj", rekao je Kurtoa za BT Sport, prenio je Skaj.

Fudbaleri Reala osvojili su 14. titulu prvaka Evrope, pošto su u finalu Lige šampiona u Parizu pobijedili Liverpul sa 1:0.

Kurtoa je jedan od najzaslužniji za trijumf, pošto je u nekoliko navrata odbranio velike prilike "crvenih".

Liverpul je imao 24 udaraca na gol, od čega devet u okvir gola, a dva od četiri pokušaja Reala išla su u okvir. Jedini gol postigao je Vinisijus Žunior u 59. minutu.

"Zaista sam srećan i ponosan. Kada je trebalo da budem tu za ekipu, bio sam", dodao je belgijski golman.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније