Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

03. 03. 2013. 17:45 >> 21:38

JEDAN ALI VRIJEDAN

Bundesliga: Bajern nastavlja sa dominacijom

Bajern je slavio u Hofenhajmu, ali nije oduševio. Bavarci su slavili minimalnim rezultatom 1:0, i tako stigli do novog rekorda - 11. uzastopne pobjede na gostovanjima u prvenstvu. Tim Jupa Hajnkesa je primio samo jedan gol na gostujućim terenima ove sezone.

Jedini gol na utakmici postigao je Mario Gomez u 38. minutu. Frank Riberi je centrirao a Gomez je bio najprisebniji u šesnaestecu.

Golgeter Bajerna tako je najavio žestoku borbu sa Mariom Mandžukićem za mjesto u prvih 11. Ovo mu je drugi gol u nizu u šampionatu, a upravo je njegov konkurent za mesto napadača Mario Mandžukić propustio priliku da u finišu utakmice postigne drugi gol za goste iz Minhena.

U posljednjem meču 24. kola viđena je podela plijena. Fortuna je na svom terenu povela u šestom minutu autogolom Svensona, a Klasnić se pred kraj prvog poluvremena pobrinuo da Majnc odnese bod iz Dizeldorfa.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније