Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

10. 01. 2024. 15:53 >> 15:53
Čitaj mi:

UGOVOR NA DVIJE GODINE

Ivanović: Nadam se da ću pomoći timu da odbrani titulu

Igor Ivanović se vratio u Budućnost - ofanzivni vezni je potpisao dvogodišnji ugovor sa "plavima".

On je za Budućnost igrao od 2018. do 2022. godine, a ovog januara se u "plavi" tabor" vratio iz uzbekistanskog Bunjodokora.

"Bilo mi je lijepo u Uzbekistanu, igrao sam, klub ima dobre uslove, ali kada se otvorila mogućnost da se vratim – nisam mnogo razmišljao. Budućnost je uvijek izazov, a posebno mi je drago što ću ponovo sarađivati sa Andrijom Delibašićem i Mladenom Milinkovićem sa kojima sam imao sjajnu saradnju u mom prethodnom mandatu kada smo i stigli do istorijske duple krune“, kazao je Ivanović u razgovoru za klupski sajt.

Ivanović je sa Podgoričanima osvojio dvije titule i tri Kup.

"Vratio sam se u dobro poznato okruženje, sačekali su me prijatelji, tako da imam osjećaj kao da nijesam ni odlazio. Pratio sam Budućnost, drago mi je što su momci osvojili jesenju titulu i nadam se da ću biti od pomoći timu u borbi za očuvanjem prvog mjesta. Motivisan sam da svi zajedno osvojimo još jednu titulu“, rekao je Ivanović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније