Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

18. 03. 2013. 18:02 >> 17:51

LIGA ŠAMPIONA

Neizvjestan Ibrin nastup protiv Barse

U ponedjeljak 26. marta razmotriće se žalba Pari Sen Žermena na suspenziju Zlatana Ibrahimovića, saopštila je Evropska fudbalska unija.

Parižani su žalbu podnijeli u želji da se kazna smanji na jednu utakmicu, koju je Šveđanin već odradio 6. marta.

Ukoliko UEFA promijeni odluku, Ibrahimović će 2. aprila moći da igra u prvom meču četvrtfinala LŠ protiv kluba za koji je nastupao u sezoni 2009/10 i sa kojim se nije rastao u prijateljskim odnosima.

Zlatan Ibrahimović je protiv Valensije u prvom meču osmine finala Lige šampiona grubo startovao na protivnika i zaradio direktan crveni, zbog kojeg mora da odmara na bar dvije utakmice.

Jedan meč suspenzije je odradio, u revanšu, u kojem su njegovi saigrači uspjeli da obezbijede plasman, a još je neizvjesno da li će biti u mogućnosti da im pomogne u četvrtfinalu LŠ.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније