Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

29. 03. 2013. 09:33 >> 09:34

MADRID

Navijači Reala ne puštaju Murinja?

Simpatizeri "Galaktikosa" ne žele da Portugalac Žoze Murinjo po završetku sezone napusti klupu kraljevskog kluba i spremni su da daju svoj doprinos tome, ne bi li ga ubijedili da ostane u klubu.

 

Portugalski stručnjak ove sezone provodi teške trenutke na klupi "Galaktikosa", zaostajući čak 13 bodova u prvenstvu za vodećom Barselonom.

Međutim, nedavni rezultati, uključujući i pobjede nada Kataloncima i plasman u 1/4 finale Lige šampiona nakon pobjeda nad Mančesterom su izgleda povratile izgubljenu vjeru navijača u portugalskog stručnjaka.

Navijači su zatražili od nadležnih da organizuju marš 6. aprila od 16:30h na ulicama Madrida ne bi li na taj način pružili podršku Portugalcu.

Među organizatorima tog marša je i jedan od najvatrenijih navijača Real Madrida Tonjin "El Torero" koji je pozvao sve navijače koji podržavaju ideju o ostanku Murinja na klupi Reala, da se pridruže maršu, ukoliko ga vlasti odobre.

(sportske.net)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније