Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

03. 09. 2015. 09:22 >> 09:11

ZA ABA LIGU

Mugoša prvo pojačanje Sutjeske

Prošlogodišnji MVP regularnog dijela crnogorskog šampionata, Marko Mugoša, potpisao je ugovor sa Sutjeskom i naredne sezone će nositi dres novog ABA ligaša.

Sajt Eurobasket prenosi da 195 centimetara visoki 22-godišnjak je prvo ovosezonsko pojačanje Nikšićana, koji prave veoma zanimljiv tim za istorijsku sezonu za košarku u gradu pod Trebjesom.

Mugoša je prošle godine u dresu Zete 2011 prosječno bilježio 19,6 poena, 5,6 skokova i 2,9 asistencije, pomogavši ekipi iz Golubovaca da stigne do finala crnogorskog Kupa.

Prethodno je u karijeri nosio dresove Budućnosti, Gorštaka i Podgorice.

Mugoša, koji je na Univerzijadi u Južnoj Koreji početkom ljeta bio član crnogorske reprezentacije, sa Sutjeskom je potpisao ugovor na godinu dana, sa opcijom za produžetak saradnje na još sezonu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније