Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Objavio: O.Z. ]

26. 10. 2018. 11:35 >> 11:20
2

DŽIKIĆ IZJAVIO

Pokazivali previše poštovanja prema Realu

Trener Budućnost Volija Aleksandar Džikić smatra da je njegova ekipa mogla da pokaže više u duelu sa Real Madridom, aktuelnim šampionom Evrope.

U četvrtom kolu Evrolige, Budućnost je pretpjela ubjedljiv poraz u Madrudu - 89:55.

"Čestitamo Madridu. Bolji su nego mi. Krivo mi je što nismo igrali bolje ovdje večeras, što nijesmo iskoristili činjenicu da nije bilo dodatnog pritska noćas. Neki djelovi igre su bili dobri, dok smo u nekim pokazivali previše poštovanja prema Madridu. To poštovanje dolazi sa protivnikom. CSKA, Fenerbahče, Olumpijakos, Madrid, to su sve veliki klubovi. To su činjenice. Ne možemo promijeniti ugao, ali možemo pokušati da budemo bolji u drugim utakmicama. Po malo se osjećam kao da je Madridu bilo prelako noćas. Nedostajalo nam je žustine i energije noćas", izjavio je Džikić nakon utakmice.

Šampiona ABA lige upisao je sva četiri poraza na startu Evrolige, a naredni meč u elitnom takmičenju igra 2.novembra protiv Panatinaikosa u Podgorici.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније