Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

15. 11. 2018. 21:32 >> 21:10
9

DŽIKIĆ OCIJENIO

Naša najbolja igra u dosadašnjem dijelu sezone

Trener Budućnosti Aleksandar Džikić istakao je da njegov tim protiv Baskonije pružio najbolju partiju u dosadašnjem dijelu sezone.

Budućnost je upisiaa prvu pobjedu u Evroligi...

"Baskonija je veliki tim, koji nas je natjerao da idemo vjerovatno do naših granica. Pobijedili smo, to je najvažnije. Raširili smo se, šta da radimo. Erl Klark je bio na petici, Nikolić, Barović... Pogodili smo neke šuteve u zadnjoj sekundi, a ja sam odmah bolji trener, kada pogodimo takve šuteve", rekao je Džikić.

Trener Podgoričana je potom prokomentarisao partiju Edvina Džeksona.

"Edvin je igrač koji je zvijer kada ima samopouzdanje. Ono što mi je najviše svidjelo jeste to da su saigrači vidjeli da je 'vruć' i davali su mu lopte. To je napredak. Svakom igraču je potrebno samopouzdanje, a mi smo imali neke teške momente i utakmice. Ovo je bila naša najbolja igra u dosadašnjem dijelu. Kada ne gubimo lopte, kada imamo malo grešaka, mi možemo da uradimo dobre stvari", rekao je Džikić i dodao:

"Ja mislim da je ekipa mnogo puta zaslužila aplauz zbog borbenosti i energije. To što se neki ne slažu sa tim, to je u redu, svako ima pravo na svoje mišljenje. Mi sebi stvaramo najveći pritisak, jer nijesmo šalabajzer'. Da smo šalabajzeri, ne bi nas tangiralo ništa", kazao je Džikić.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније