Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

17. 11. 2013. 12:29 >> 12:29

NAKON SEDAM MJESECI

Brajant ponovo trenira

Nekada najbolji košarkaš svijeta Kobi Brajant vratio se treninzima nakon što je zbog povrede ahilove tetive pauzirao sedam mjeseci.

Povratak Brajanta bila je udarna sportska vijest u američki medijima, a na prvom treningu košarkaš LA Lejkersa posvetio se šutu.

On se povrijedio u aprilu i od tada nije trenirao sa ekipom. Ljekari ekipe Lejkersa nadaju se da će mu trebati dvije nedjelje kako bi se vratio u ritam, a prvi meč očekuju da odigra već sljedećeg mjeseca.

"Dobro je radio, kretao se, šutirao. Kao stari dobri Kobi", rekao je rezervni bek Lejkersa Stiv Blejk.

Kobi je u prethodnoj sezoni imao prosjek od 27.3 poena, šest asistencija i 5.6 skokova po utakmici, a ne treba trošiti riječi na to koliko je falio "jezerašima".

"Neke stvari mogu da radim kako treba, neke još uvjek ne. Hvala Bogu da još uvek nije odlučujući dio sezone, borba za plej-of. Da je finiš sezone, rizikovao bih i igrao u želji da pomognem ekipi", kazao je Brajant, koji trenutno "odrađuje" posljednju godinu ugovora sa Lejkersima tokom koje će zaraditi 30.5 miliona dolara.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније