Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

19. 04. 2015. 23:25 >> 16:59
15

TUČA U TUNELU

Dženkins i Vilijams odveli Zvezdu u Evroligu

Crvena zvezda je i drugi put u dvije večeri slavila pred Partizanovim navijačima 81:73, pobijedila "vječitog rivala" sa 3:1 u polufinalnoj seriji i zasluženo izborila finale i još jedan plasman u Evroligu.

Partizan je vodio deset razlike u prvom periodu, ali je Zvezda već do poluvremena preokrenula i u nastavku održavali vođstvo.

Junaci Zvezdine pobjede bila su dvojica Amerikanaca, Čarls Dženskins je blistao u prvom, a Markus Vilijams je preuzeo dirigentsku palicu u drugom poluvremenu. I jedan i drugi su ubacili po 19 poena.

Prvo je Dženkins sa osam uzastopnih poena vratio Zvezdu u egal poslije minus 10, da bi se Vilijams razigrao u drugom dijelu, te sa šest poena u nizu krajem trećeg perioda prelomio meč.

Dabl-dabl je ostvario Boban Marjanović sa 12 poena i 14 skokova.

Partizan je imao samo jednog raspoloženog igrača, ali 25 poena i 7 skokova Eda Murića je bilo nedovoljno za pobjedu.

Neposredno po završetku utakmice dok je Luka Mitrović govorio o duelu, došlo je do koškanja iza njegovih leđa, što je zabilježila kamera televizije Sportklub. U incidentu je učestvovao i trener Partizana Duško Vujošević, ali je Žandarmerija reagovala brzo. Nije najjasnije sa kim se trener Partizana potukao.

Пратите нас на

Коментари15

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније