Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

[ Izvor: Mina, Objavio: I. P. ]

22. 09. 2018. 13:54 >> 13:34

STONOTENISERSKI SAVEZ

Raičević zatražio da ga razriješe funkcije

Generalni sekretar Stonoteniskog saveza, Nenad Raičević, zatražio je od predsjednika te asocijacije Ratka Dedića da ga razriješi sa te funkcije.


Raičević, koji je višegodišnji direktor podgoričkog kluba Spin Institut Konfucije, funkciju generalnog sekretara obavlja od početka 2014. godine.

On je u pismu predsjedniku saveza, Ratku Dediću naveo da je u prethodnom periodu imao izuzetnu čast da bude na toj laskavoj i zahtjevnoj poziciji.

"Svih ovih godina koliko sam obavljao funkciju, imao sam svesrdnu i punu podršku i razumijevanje sa Vaše strane, na čemu sam Vam neizmjerno zahvalan. Smatram da smo zajedno uradili dovoljno na promociji ovog sporta u Crnoj Gori, ne onoliko koliko treba, ali svakako mnogo više od onoga što su dozvoljavale okolnosti, hronična oskudica i nedostatak razumijevanja", piše u pismu Raičevića.

On je naglasio da je danas stoni tenis sport sa kojim Crna Gora može računati na uspjehe u budućnosti. 

"Posebno što su uslovi koje smo zajedno stvorili znatno bolji, nego u momentu početka rada, a ugled našeg saveza u inostranstvu i posebno zemljama regiona je kudikamo veći. No, o tome koliko je, kako je i šta je urađeno, ostavićemo drugima da sude", kazao je Raičević.

On je istakao da u budućem periodu želi da se posveti radu u klubu i novoformiranom Sportskom centru SPIN.

"Smatram da moje bavljenje na poziciji Generalnog sekretara STSCG ne može da bude u kapacitetu i potrebnoj mjeri koja je potrebna našem Savezu i zato vas molim da odlučite pozitivno na moj zahtjev", rekao je Raičević.

On je naglasio da time njihova saradnja i zajednički rad na razvoju i budućim uspjesima crnogorskog stonog tenisa, ne prestaje.

"Još jednom primite izraze moje pune zahvalnosti i posebnog poštovanja", piše u pismu Raičevića predsjedniku Dediću.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније