Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ rtcg.me ]

13. 11. 2022. 22:30 >> 22:33

POPOVIĆ

Okrećemo se Rumuniji, vjerujem u dobar rezultat

Selektorka rukometne reperezentacije Crne Gore Bojana Popović kazala je za TVCG da se nakon večerašnjeg poraza protiv Francuske okreću meču u utorak protiv Rumunije, i da vjeruje u dobar rezultat. Popović je rekla da se nada da će selekcija biti na najboljem nivou u toj utakmici.

Popović je navela da je meč protiv Francuske za zaborav. 

"Posebno napadački, puno grešaka, tehničkih grešaka, što je za jednu Francusku mnogo. Uz to, mnogo smo ulazili u faulove. Radićemo da to popravimo. Znali smo da će biti teško, ali bili smo nekako previše stegnuti, posebno u napadu", poručila je, između ostalog, Popović.

Ona je navela da se sada bavimo samo Rumunijom. 

"Htjela bih da to sami završimo na svoj način i da na narednoj utakmici budemo mnogo bolji", navela je Popović.   

Za TVCG je govorila Marta Batinović, ističući da je odbrana bila dobra, "ali u napadu smo napravili greške".

"Dali smo sve od sebe, a jedva čekamo meč protiv Rumunije. Dobro ih poznajemo, nama se daju sve šanse da odemo za Ljubljanu i sve je na nama. Mislim da smo kvalitetniji i da ćemo posebno u odbrani pokazati pravo lice", kazala je Batinović.  

Kako je rekla Đina Jauković, naše djevojke su znale da ih očekuje težak meč.

"Okrećemo se Rumuniji i želimo da se što bolje pripremimo za taj duel", kazala je Jauković. 

Jovanka Radičević smatra da ako želimo da pobjeđujemo rivale kao što su Francuska, Norveška i njima slične, moramo da budemo dobri u oba pravca.

"Imali smo 20 tehničkih grešaka, dobiti Francusku sa toliko tehničkih grešaka prosto je nemoguće", naglasila je Radičević.  

Govorila je i Milena Raičević, ističući da su rivali večeras kažnjavali naše promašaje i tehničke greške.

"Ne završava se sve ovom utakmicom, nama je najbitnija Rumunija, ako se vratimo igri iz Podgorice nijedan protivnik nam ne može parirati", rekla je Raičević. 

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније