Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

08. 03. 2014. 18:51 >> 19:02
3

BITKA ZA 1. MJESTO

Bulatović: Odlučiće nijanse

"Očekujem težak meč protiv motivisane i sjajne Budućnosti, a vjerovatno će detalji odličiti pobjednika" rekla je za Portal RTCG crnogorska reprezentativka i ujedno jedna od najboljih igračica Đera Katarina Bulatović, uoči sjutrašnjeg duela dva tima koji će odlučiti ko će sa prve pozicije dočekati fajnal-for u Budimpešti.

“Očekujem težak meč i sjajnu atmosferu u "Morači". Budućnost igra sjajno u Glavnoj rundi i sigurno će biti motivisana da dođe do pobjede u posljednjem meču pred svojim navijačima“, rekla je Bulatović.

Vjerovatno najbolji desni bek na planeti je istakao da će u “Morači“ odlučivati nijanse…

“Prvi duel u Đeru je pokazao da smo ujednačenog kvaliteta i lako se može desiti da će i ovog puta detalji odlučiti pobjednika. Budućnost je favorit, jer igra pred svojim navijačima i pokazala je da može protiv svih rivala, ali uvijek idemo na pobjedu i tako će biti i u Podgorici“, zaključila je Bulatović.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније