Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

17. 10. 2014. 15:03 >> 15:01

BULATOVIĆ PORUČILA

Pokazati ko smo i gdje nam je mjesto

Rukometašice Budućnosti respektuju Vardar, ali će sve učiniti da pobjedom na startu Lige šampiona pokažu ko su i gdje im je mjesto, kazala je desni bek podgoričkog tima Katarina Bulatović.

Budućnost i Vardar odigraće u nedjelju u Podgorici utakmicu prvog kola B grupe Lige šampiona.

Bulatović je kazala da se Vardar značajno pojačao i da je angažovao dosta dobrih igračica.

"Vardar je prošle sezone igrao polufinale. Pojačao se i doveo one igračice, koje su im najviše trebale. Angažovani su bekovi koji mogu da šutiraju spolja. To je kvalitetna ekipa, odlično pokrivena na svim pozicijama. Mnogo kvalitetnija u odnosu na prošlu sezonu", kazala je Bulatović na konferenciji za novinare.

Ona je istakla da o ekipi Vardara ne treba puno trošiti riječi i da je poznato ko sve igra za makedonsku ekipu.

"Nećemo se puno obazirati na to. Važno je kako mi odigramo, a vjerujem da će to biti najbolje od nas u ovom trenutku. Prva utakmica je najteža, ali i prilika da od početka pokažemo ko smo i gdje smo", kazala je Bulatović.

Srednji bek Milena Knežević kazala je da je srećna što će poslije dužeg vremena ponovo igrati u dvorani Morača mečeve Lige šampiona.

"Svi željno iščekujemo utakmicu, a još mi je draže što je prva protiv jednog od favorita za osvajanje takmičenja. Samim tim je i veća draž. Dosta dugo smo se pripremali za ovaj meč, tako da sam sigurna da ćemo dati sve od sebe. Vjerujem da ćemo odigrati onako kako znamo i umijemo i da uspjeh neće izostati", kazala je Knežević.

Budućnost i Vardar prošle sezone bili su rivali i u polufinalu završnog turnira Lige šampiona, u kojem je crnogorski prvak slavio 22:20.

Nedjeljna utakmica u dvorani Morača počeće u 19 sati.

U drugom meču B grupe, četiri i po sata ranije, sastaće se Tiringer i Podravka.

(MINA)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније