Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Izvor: B92, Objavio: I. P. ]

01. 08. 2018. 08:30 >> 08:18

RODŽEROV TRENER

"Nijesam siguran u Novakovu fizičku snagu"

Severin Luti, dugogodišnji trener Rodžera Federera, pohvalno je pričao o srpskom teniseru Novaku Đokoviću, ali je takođe izrazio sumnju u njegovu fizičku spremu.

U intervjuu za "Tages-Anzeiger" Luti je pričao o nedavno završenom Vimbldonu, ali i predstojećoj sezoni na betonu.

Federer je eliminisan iz Londona u četvrtini finala, kada je ga je poslije preokreta savladao budući finalista Kevin Anderson (3-2).

Luti je otklonio bilo kakvu sumnju da je Švajcarac bio povrijeđen na Vimbldonu i da je to eventualni razlog njegovog poraza. Takođe, nije se složio ni sa konstatacijom Matsa Vilandera, koji je kazao da je Teren broj jedan uticao na eliminaciju Rodžera. 

"Uslovi su bili različiti i sigurno da Teren broj jedan nije bio prednost (za Federera). Ali Rodžer nikada ne traži izgovor za poraz, on uopšte to nije spomenuo kao problem. To je sve dio sporta", rekao je Luti.

Dugogodišnji trener najtrofejnijeg Grend slem tenisera svih vremena dotakao se i Novaka Đokovića, koji je u julu osvojio četvrtu titulu na terenima Ol Ingland Klaba. 

"Oduvijek mi je bilo jasno da će se (Novak) vratiti. Samo nijeste mogli da znate tačno kada će se to desiti", rekao je Luti i dodao: 

"Novak postaje sve opasniji kada krene da osvaja velike turnire, ali nisam siguran koliko je ponovo jak fizički". 


Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније