Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

04. 08. 2014. 17:58 >> 17:57

NASTAVAK SARADNJE

Marej: Morezmo na duge staze

Britanski teniser Endi Mari rekao je da njegova saradnja sa Ameli Morezmo nije kratkoročna pred početak Rodžers kupa u Torontu.

 

 

Mari je počeo saradnju sa bivšom najboljom teniserkom svijeta pred početak Vimbldona, ali pošto nije uspio da odbrani titulu, mnogi su spekulisali da ona neće potrajati.

Međutim, Škot je istakao da uživa da radi sa Francuskinjom pred početak američke turneje, koja počinje u Torontu, a završava se US Openom.

„Ugovorili smo saradnju i mislim da su sve strane voljne da učine sve da ona bude dugoročna. Zaista uživam u radu sa njom, mnogo mi je pomogla. Dobro se uklopila u moj tim i mislim da smo dobro počeli. Sada ja treba da donesem rezultate“, rekao je Mari. 

Mari je u posljednjih nekoliko mjeseci pao na deseto mjesto ATP liste, a posljednju titulu osvojio je na Vimbldonu prošle godine. 

Zadatak bivšeg broja jedan biće da dovede Marija do forme kakvu je imao na US Openu 2012. godine, kada je savladao Novaka Đokovića u finalu. 

„Sjeli smo dan poslije Vimbldona, napravio sam plan za narednih nekoliko mjeseci, do US Opena. Moj sparing partner Dani i Ameli će biti sa mnom na US Openu, to je plan za sada, ali ja planiram da radim sa njom i nakon toga“, istakao je Mari. 

Mari je slobodan u prvom kolu Rodžers kupa, a u drugom ga čeka pobjednik susreta između Australijanca Nika Kirjosa i Santijana Iralda iz Kolumbije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније