Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

01. 03. 2015. 13:12 >> 13:06

MAREJ PRIZNAJE

Sramim se nekih svojih riječi

Britanski teniser Endi Marej priznao je da je njegovo ponašanje na terenu u nekim trenucima sramno.

 

Mnogo se prašine podiglo poslije finala Australijan opena kada je Marej na terenu pokušao da okrivi Novaka Đokovića za pad u igri i poraz.

Tada je na terenu tvrdio da srpski teniser pokušava da ga prevari, ali sada je iskreno rekao da često pod pritiskom na terenu govori stvari koje inače nikada ne bi rekao.

„Sramota me nekih stvari koje sam radio i govorio na terenu. Ali, to je iza mene. Nikada ne bih razgovarao na taj način sa nekim. Nikada. U svakodnevnom životu to nikada ne bih uradio. Ako posluštate mnoge stvari koje govorim na terenu, većina se svodi na samokritiku. Ali, naučio sam da kada emotivna strana našeg mozga preuzme kontrolu, mi se trudimo da tražimo izgovore i krivimo nekog drugog. Ali, ja znam veoma dobro da sam ja prva osoba koju krivim za neuspjeh. Ja ne želim da kažem nikome ništa loše na terenu, ali se dešava. Kada ste pod velikim pritiskom, prirodno je da počente da tražite izgovore“, rekao je Mari.

On je priznao da se ponadao tokom duela sa Đokovićem u finalu Australijan opena.

„Pomislio sam: ’Bože, ovo bi mogao da osvojiš. Ako neko ima grčeve u finalu Gren slema, onda bi ti trebalo da slaviš’. Ne želim da mi se to dešava“, dodao je Britanac.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније