Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

21. 01. 2014. 14:00 >> 14:04
1

REAGOVANJE

DPS: DF posvađan sa svima

Demokratski front posvađan je sa svima, pa i sa samima sobom, a ne odustaju čak ni od neutemeljenih kritika na račun Evropske unije, navodi se u reagovanju Demokratske partije socijalista.

U DPS-u kažu da je izjave poslanika Demokratskog fronta Koče Pavlovića u intervjuu "Danu" slika i prilika "jadnog stanja u tom političkom savezu uoči lokalnih izbora".

"Koliko god se DF trudio da svoje čelne ljude predstavi kao političare evropskih vrijednosti, maske su pale još nakon predsjedničkih izbora", poručio je poslanik DPS-a Obrad Stanišića.

Navode da je Pavlović danas učvrstio takav odnos DF-a prema Evropi i Americi, tvrdnjama da "nijesu posvećeni reformama i demokratiji", te da "štite mafiju".

"Ovakve ultimativne poruke iz DF-a Briselu neće doprinijeti evropskim i evroatlantskim integracijama Crne Gore. Jedini efekat ovih opasnih izjava biće taj da ćemo, po ko zna koji put, pred međunarodnim zvaničnicima morati da objašnjavamo da to nijesu stavovi građana, već male politikantske skupine koja radi isključivo za sopstvene interese, potpuno zanemarujući državni i društveni konsenzus", poručio je Stanišić.

On kaže da su Demokratskom frontu za izborne poraze krivi svi, od građana do Brisela i Vašingtona, samo, kako dodaje, nikako da se zagledaju u sopstvene redove i priznaju makar sebi da je politika koju vode gubitnička.

"Jer pobjednik nikad ne podcjenjuje moć i mudrost građana da izaberu najbolju političku opciju za sebe i svoju sigurnu budućnost", zaključio je Stanišić u izjavi za medije.  

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније