Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

30. 04. 2016. 22:27 >> 22:13
1

STEFANOVIĆ O PROTESTIMA

"Opozicija u Beogradu doživjela debakl"

Opozicione stranke, predstavnici bivšeg režima i manjih udruženja, na današnjem protestu u Beogradu doživjeli su debakl, ocijenio je potpredsjednik Srpske napredne stranke, Nebojša Stefanović.

"Tražimo od njih da prihvate činjenicu da su pretrpjeli žestok poraz i ogroman debakl na ovim izborima", rekao je Stefanović na konferenciji za novinare.

On je rekao da se ispred sjedišta RIK u Beogradu okupilo oko 1.700 ljudi, koji su, kaže, organizovano autobusima došli iz Kraljeva, Pančeva...

"Toliko su mogli da se okupe Pajtić, Tadić, Jovanović, Obradović, Petrović, Veselinović, ali i Mladen Obradović, Sandulović. Kad oduzmete sve te sjajne veličine, zapitam se koliko je naroda bilo", rekao je Stefanović.

On je naveo da su se okupili oni koji su za i koji su protiv NATO, oni koji su protiv otvaranja fabrika, koji su pljačkali od hendikepirane djece, prenosi Tanjug.

"Oni su krali na izborima i tako se ponašali i zato misle da će se svi ponašati kao oni", rekao je Stefanović.

On je istakao da je narod izašao i rekao šta želi, a to je da Srbijom vladaju pošteni i odgovorni, a ne oni koji su pljačkali i misle da će danas ovakvom vrstom kampanje moći da se vrate da pljačkaju.

"Oni ne brane ništa. Ti ljudi ne brane ništa, oni se trude da zadrže svoje privilegije, fotelje, vlast koliko god mogu, ali narod ih ne želi i to je bolna činjenica sa kojom sa kojom ne mogu da se pomire", rekao je Stefanović.

On je ocijenio da je Aleksandar Vučić pošteniji i odgovorniji 20 puta od onih koji su se danas okupili, jer hoće da demokratski vlada zemljom.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније