Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Б.Ч.Ј.

16. 09. 2022. 18:51 >> 18:48

U VESTMINSTERSKOJ PALATI

Bekam čekao više od 12 sati kako bi odao počast kraljici

Bivši kapiten engleske fudbalske reprezentacije Dejvid Bekam čekao je danas više od 12 sati kako bi odao počasti preminuloj kraljici Elizabeti II u Vestminsterskoj palati.

"Mislio sam da ako dođem u dva ujutru da će biti manja gužva, ali sam se prevario", rekao je Bekam za ITV, i dodao: "Teško je za naciju, teško je za sve. Mislim da svi to osjećaju i naše misli su sa kraljevskom porodicom".

Bekam je izjavio i da ga je svaki put kada je intonirana nacionalna himna pred utakmicu "preplavila emocija".

"Najznačajniji trenutak za mene bio je kada sam dobio Orden Britanske imperije. Poveo sam sa sobom baku i dedu, oni su pravi rojalisti. Imao sam toliko sreće što sam mogao da doživim takve trenutke u svom životu, što sam mogao da priđem Njenom Veličanstvu", dodao je Bekam.

Stotine hiljada Britanaca moći će do poneđeljka da se okupe kraj kovčega kraljice Elizabete II i tako odaju počast. Kraljica je umrla u četvrtak, 8. septembra u 96. godini, a na vlasti je provela više od 70 godina.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније