Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

12. 03. 2017. 11:20 >> 10:57
2

IVANIĆU CG PASOŠ

Vezista BATE-a dobio poziv Tumbakovića

Ako je i bilo dileme, juče je otklonjena. Mirko Ivanić dobiće poziv selektora Ljubiše Tumbakovića za duel između Crne Gore i Poljske u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

Na internet sajtu njegovog BATE-a objavljeno je da je Ivaniću stigao poziv za meč koji će se odigrati 26. marta u Podgorici.

To znači da su završeni administrativni poslovi koji su bili potrebni da bi Ivanić dobio crnogorski pasoš, pošto je rođen u Srbiji i igrao za mlađe reprezentacije te države.

Ivanić je ofanzivni vezista bjeloruskog BATE-a, u koji je stigao prošle godine iz Vojvodine. U javnosti se u decembru pojavila informacija da bi mogao da zaigra za Crnu Goru, da bi Tumbaković kasnije otkrio da je ta mogućnost počela da se javlja još u martu prošle godine.

Zanimljivo, Ivanić je poziv u reprezentaciju Crne Gore „proslavio” golom protiv Zodina u jučerašnjem meču Superkupa Bjelorusije. BATE je slavio sa 3:1, a Ivanić je dao gol za 2:1.

(Pobjeda/Arena)

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније