Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В.

24. 03. 2023. 21:16 >> 21:19

ČEKA IH MAĐARSKA

Krstajić: Zaslužena pobjeda Crne Gore

Selektor Bugarske Mladen Krstajić kazao je da je pobjeda Crne Gore zaslužena, jer je znala da iskoristi greške njegovog tima.

"Sokoli" su na startu kvalifikacija za EP slavili golom Nikole Krstovića u 70. minutu.

"Htjeli smo pobjedu, morali smo neke situacije i da drugačije realizujemo. Ipak, mlada smo ekipa, vidio sam veliki motiv i želju, u nekim momentima i dominaciju. Crna Gora se borila i čekala naše greške na sredini terena. Dočekala je jednu i zasluženo slavila", istakao je srpski trener.

Krtajić kaže da njegova ekipa mora u ponedjeljak protiv Mađarske da pokaže istu želju kao večeras.

"U Mađarsku moramo da idemo uzdignute glave. Srbija je favorit u ovoj grupi, ali još imamo šansi, tek je prošlo jedno kolo. Želju koji smo imali protiv Crne Gore moramo da ponovimo u svakom narednom susretu", zaključio je Krstajić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније