Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

03. 10. 2023. 19:22 >> 19:22

VJEROVATNO IDE NA POZAJMICU

Sančo napušta Junajted u januaru, nije isključen povratak u Dortmund

Fudbaler Mančester Junajteda, Džejdon Sančo, najvjerovatnije će napustiti "Old Traford" u zimskom prelaznom roku, prenosi "Skaj Sport".

Sančo nije u dobrim odnosima sa menadžerom "Crvenih đavola", Erikom ten Hagom, i više više nije u njegovim planovima, a želja igrača je da redovno igra.

Kako prenosi njemački "Skaj Sport", radilo bi se o pozajmici, prije nego o trajnom transferu, a nije isključen ni Sančov povratak u bivši klub, Borusiju Dortmund.

Trener "Milionera", Edin Terzić, navodno je u redovnom kontaktu sa engleskim reprezentativcem.

Ten Hag nema namjeru da odustane od odluke vezane za Sanča, koji nije nastupao za klub od avgusta, nakon što je na društvenim mrežama izjavio da je "dugo bio žrtveni jarac".

Prethodno je holandski stručnjak kritikovao Engleza da se ne zalaže dovoljno na treninzima, kao i da ne pokazuje volju da doprinese igri.

Sančo je na "Old Traford" stigao 2021. godine i za to vrijeme je odigrao 82 utakmice, postigao je 12 golova i upisao šest asistencija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније