Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

16. 05. 2015. 18:07 >> 18:00

NOVI PORAZ BAJERNA

Menhengladbah potvrdio LŠ, preokret Štutgarta

Odigrane sve utakmice pretposljednjeg kola Bundeslige. Menhnegladbah potvrdio plasman u Ligu šampiona, Bajern nastavio seriju poraza, Štutgart pobjegao sa dna.

Menhengladbah je slavio na gostovanju Verderu 2:0, golovima Rafaela i tako osigurao bar treće mjesto, koje vodi u Ligu šampiona.

Bajern je u Frajburgu doživio treći uzastopni poraz u Bundesligi 2:1.

Bavarci su poveli golom Švajnštajgera u 13. minutu, ali je domaćin došao do pobjede pogocima Mehmedija u 33. i Petersena u samom finišu meča.

Frajburgu su ovo bili zlatni bodovi u borbi za opstanak u ligi.

Volfsburg je sasvladao Dortmund 2:1 u duelu timova koji će igrati u finalu Kuap. Kaluđuri je već u prvom minutu doveo "vukove" u vođstvo, izjednačio je Obamejang deset minuta kasnije, a pobjedu domaćima donio je Naldo početkom drugog poluvremena.

"Derbi začelja" odigrali su Štutgart i Hamburg, a domaći tim je slavio sa 2:1. Gosti su poveli golom Gojka Kačara, ali su ''Švabe'' do kraja prvog dijela prekrenule golovima golovima Gentnera u 27. i Harnika u 35. minutu i osvojile sva tri boda.

Šalke je tek u finišu, autogolom Hunemajera slomio otpor Paderborna i tako ga poslao na dno tabele, uoči 34. kola.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније