Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

B.Č.J. [ Mina ]

02. 01. 2024. 13:20 >> 13:19
2

reagovanje

Mujović: Cijena struje ostaje ista

Cijena električne energije ostaje ista, a popustom koji je obezbijedila Elektroprivreda (EPCG) biće neutralisano povećanje uslovljeno većim regulatorno dozvoljenim prihodom Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS), saopštio je ministar energetike i rudarstva, Saša Mujović.

On je povodom saopštenja opozicione političke partije o navodnom poskupljenju električne energije od 1. januara i “novogodišnjoj čestitci” Vlade građanima, kazao da će sve biti kako je rečeno.

“Dragi građani, oprostite ako vam je unijet nemir u ove praznične dane saopštenjem da će porasti cijena električne energije. Neće, biće kako je rečeno...jer nijesmo na vlasti da „varamo narodnje nadanje“ i data obećanja", naveo je Mujović.

On je rekao da cijena ostaje ista, a popustom koji je obezbijedila EPCG biće u potpunosti neutralisano povećanje uslovljeno većim regulatorno dozvoljenim prihodom kompanije CEDIS.

"Želim u ovoj godini više rada, više pozitivne energije, a što manje političkih trvljenja i malicioznosti. Tako će nam svima biti bolje“, zaključio je Mujović.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније