Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

19. 02. 2016. 12:05 >> 12:50
2

KRUŠO OCJENJUJE

Ugrožena koalicija DPS - Izbor

Nosilac građanske liste Izbor, Dušan Radović Krušo, ne isključuje raskid koalicije s DPS-om u Herceg Novom.

Sjednice lokalnog parlamenta koje su bile zakazane za početak naredne sedmice, otkazane su na zahtjev DPS-a.

Prema riječima Dušana Radovića, to je prvi put da se otkazuju sjednice, a protokol o njihovom održavanju potpisan je prošle nedjelje u Skupštini Opštine.

Radović je za Radio Jadran ocijenio da je funkcionisanje koalicije DPS – Izbor tim činom ugroženo, jer je odložen i Evropski forum žena, što je, kako je naveo, "bruka i za grad i za državu", jer je pokroviteljka tog foruma bila Doris Pak, a uz nju je trebalo da dođu predsjednice Praga, Kelna...

"Izblamirali smo se, jer to nijesmo mogli da organizujemo. Nemamo ni budžet, što je vrlo neodgovorno i neozbiljno”, smatra Radović.

Tvrdi da u Izboru više nema podjela, ali nije isključio raskid koalicije s DPS-om.

“Ako ne bude bilo dogovora, raskinućemo koaliciju. Nijesmo došli da gubimo vrijeme tu. Ako nešto možemo uraditi, možemo, ako ne – da smo zdravo, imaćete nove izbore pa glasajte ponovo”, zaključio je Radović.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније