Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

P.R.

13. 07. 2022. 21:39 >> 21:37
2

OO DPS NIKŠIĆ

"Sramna reakcija UP, dozvolili da nacionalisti prekinu proslavu"

Reakcija Uprave policije, koja je dozvolila militantnim kleronacionalistima da prekinu proslavu Dana pobjede nad fašizmom sramotna je i nezapamćena, saopštio je Opštinski odbor Demokratske partije socijalista (DPS) Nikšić.

"Može se porediti samo sa onom kada je 4. i 5. septembra korištena sila kako bi se napali mirni demonstranti koji su iskazivali svoje nezadovoljstvo zbog ustoličenja Joanikija Mićovića u Cetinjskom manastiru", navode u saopštenju.

Smatraju da današnje provokacije od strane "nacionalista pokazuju da je u Crnoj Gori na djelu oživjeli fašizam".

"Koji kroz djelovanje pojedinih paravjerskih organizacija, političkih stranaka, pojedinih NVO i medija nastoji ostvariti svoje velikodržavne projekte i ideje", dodali su u saopštenju

Poručili su da je Nikšić bio i da će ostati perjanica antifašizma.

"A fašističku ideologiju smo porazili jednom i porazićemo je koliko god puta je potrebno - mirno, demokratski i civilizovano", zaključili su u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније