Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

М.М.

21. 06. 2023. 13:03 >> 13:05

DPS NIKŠIĆ

"Dok nam država doživljava finansijski krah, raznorazni kockaju našim parama"

Dok nam država doživljava finansijski, obrazovni, zdravstveni, kulturni krah, dok je na pragu suspenzija pregovora sa EU, razni kockaju našim parama, ali i našim životima, saopštili su iz Opštinskog Odbora DPS Nikšić.

"Taman kada smo pomislili da smo u posljednje dvije godine vidjeli sve od tridesetoavgustovskih oslobodilaca, demantovao nas je predsjednik Odbora direktora EPCG-Željezara Marko Perunović. Naime, dotični koji je kockao o trošku države i za noć devetnaest puta upotrijebio službenu karticu EPCG-Zeljezara, juče je podnio ostavku da bi, kako kaže, spriječio zlonamjerne komentare", istakli su u saopštenju.

Kako su kazali, "da nije tragično bilo bi komično".

"Tzv. oslobodioci su u naše živote donijeli toliko novina, a sebe su baš oslobodili. Oslobodili bilo kakvih moralnih i pravnih regula, pa su osim što su pozapošljavali sve članove familija, prethodno im kupili diplome, jeli i pili o trošku države, sada su počeli i da kockaju. A dotični oslobodilac Perunović je isti onaj koji nije znao da mjesečno prima platu i od Ministarstva ekonomije i od državnog preduzeća EPCG, isti onaj koji nije znao da je u konfliktu interesa, isti onaj koji je u istu tu EPCG zaposlio bivšu suprugu i sada je logično što isti taj nije znao da je za jednu noć upotrijebio 19 puta službenu karticu, 19 puta ukucao pogrešan PIN i 19 puta izvršio uplatu po 1.000 eura. I nakon svega toga nekog optužio da zlonamjerno komentariše", ističu u saopštenju.

Iz DPS Nikšić su kazali da se ovom mora stati na kraj.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније