Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.J. [ Portal RTCG ]

20. 02. 2024. 06:50 >> 15:34
2
Čitaj mi:

OMERAGIĆ

"Raduje što su partije koje su dio vlasti spremne da sarađuju sa BS"

Raduje nas što druge partije, posebno one koje su dio vlasti, pokazuju spremnost da sarađuju sa Bošnjačkom strankom, kazao je Portalu RTCG portparol Bošnjačke stranke Adel Omeragić. To je naveo komentarišući izjavu poslanika NSD-a Jovana Vučurovića da koalicija ZBCG nema ništa protiv ulaska BS u Vladu.

To je, kaže Omeragić, pokazatelj širokog koalicionog kapaciteta koji Bošnjačka stranka ima kao partija.

U izjavi za portal RTCG, Omeragić je naveo da su na bazi programskih načela i principa uvijek spremni za dogovor jer "Crnoj Gori treba dijalog".

"Mi smo opoziciona partija, koja je prema svim istraživanjima zadržala nivo povjeranja birača od parlamentarnih izbora, što je potvrda dosadašnje ispravne i principijelne politike Bošnjačke stranke, bilo da smo opozicija ili vlast", rekao nam je Omeragić.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније