Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ MINA ]

28. 08. 2022. 19:58 >> 19:54

SUKOBI

Broj poginulih u Libiji porastao na 32

Broj poginulih u sukobima između suprotstavljenih političkih frakcija u Tripoliju porastao je 32, saopštilo je Ministarstvo zdravlja Libije.

U sukobima, koji su se u subotu desili između naoružanih grupa u više četvrti Tripolija, povrijeđeno je 159 osoba.

Kako prenosi Hina, dan nakon sukoba naoružane snage patroliraju gotovo pustim ulicama glavnog grada Libije.

Najnoviji sukob je izbio nakon višemjesečne napetosti između dvije administracije koje se bore za kontrolu nad Libijom i njenim izvorima nafte.

Misija Ujedinjenih nacija u toj državi je pozvala na prekid neprijateljstava, upozorivši na nasumično granatiranje četvrti u kojima žive civili, pri čemu su oštećene brojne bolnice.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније